Oppas voor huisdieren in midden Frankrijk


Voor enkele weken gedurende de zomerperiode van juni tot medio augustus zoek ik oppas voor mijn 2 Hollandse Herders en 7 katten.
Ik woon in Frankrijk in het noorden van departement Puy de Dôme. Samen met mijn dieren leef ik in een soort boerderij in een klein gehuchtje dat behoort bij een klein dorp van ca. 220 inwoners. In de directe omgeving kan schitterend gefietst en gewandeld worden. Niet ver hier vandaan is een golfbaan, een kuuroord met warmwaterbronnen en op ca. 20 km stroomt een riviertje waarin gekayakt wordt. 
Op 20 km naar het noorden ligt het leuke plaatsje Montluçon; 75 km naar het zuiden de grote stad Clermont Ferrand
Aan de achterkant van het huis ligt een terrein van 3000m² dat de privacy garandeert

Verantwoordelijkheden

De honden worden 3 x daags uitgelaten: 's ochtends een flinke wandeling van ca 30 minuten. In de middag eventueel dezelfde wandeling of wat korter. Voor de nacht worden ze nog één keer via een kort wandelingetje uitgelaten. 's Ochtends en aan het eind van de middag krijgen zij hun brokken.De katten krijgen 's ochtends hun blikvoer. Verder staat er een bakje met brokken voor de rest van de dag.De katten zijn veel buiten.Indien animo kan het gras met een tractor maaier worden bijgehouden.


Periode Geen vaste periode
Oppasdieren honden, katten
Diensten dieren verzorgen
Contactgegevens Word lid voor slechts €10,- per jaar, registreer nu!