leuke spontane vaste oppas gezocht


Wij zijn vanaf ongeveer Maart tot November op zoek naar een spontane oppasser(s) voor ons huis en de 5 katten voor wanneer wij naar de camping gaan. Het kan variëren van enkele dagen, een ruime week. De katten zijn 12 t/m 15, dus echt een bejaardensoos, maar zijn verder oha wel gezond. Je hoeft in principe weinig met ze te doen.  Ze hebben nog wel eens een plas ongelukje in huis, het zou fijn zijn als dit in de gaten gehouden en schoon gemaakt wordt. De katten, 1 mannetje en 4 dames zullen In het begin  waarschijnlijk wat eenkennig zijn, vandaar dat we ook het liefst een vaste oppas willen. Wij wonen in Deventer, een hoekwoning  met carport, 5 minuten lopen vanaf de IJssel. Een heerlijke plek om lekker te relaxen. Verder wonen we ook op loopafstand 15 min. van het centrum. Supermarkten e.d. zijn ook dicht in de buurt. Er staat een fiets thuis die altijd gebruikt kan worden.

We hebben ook nog een aquarium thuis staan, graag ook de vissen eten geven. Verder onderhoud aan de bak doen we zelf.

Wanneer je nu zelf een hond hebt en je wilt graag komen oppassen, dan is de hond natuurlijk ook van harte welkom, mits deze natuurlijk met katten overweg kan. We hebben zelf 2 kleine Jack Russels, de katten zijn dus hondjes gewent.

Voordat we tot een beslissing overgaan zou ik wel graag eerst een aantal kennismaking dagen hebben, zodat we van beide partijen weten wat we willen/waar we aan beginnen. De gemaakte reiskosten zullen we indien nodig vergoeden. Het lijkt ons wel handig als je niet te ver van Deventer af woont Lijkt het je wat, dan horen we het graag !

 

Verantwoordelijkheden

Het verzorgen van de katten is het belangrijkste, wanneer er iets met de katten is dan zijn wij telefonisch altijd bereikbaar. Dierenarts bezoek doen we in principe ook zelf, mits er spoed is. Dan maken we andere afspraken.
Verder zou het prettig zijn als het huis en de tuin netjes gehouden worden. Ook bereidheid om containers ed aan de weg te zetten.


Periode Geen vaste periode
Oppasdieren katten
Diensten dieren verzorgen
Contactgegevens Word lid voor slechts €10,- per jaar, registreer nu!