Hele lieve oppas gevraagd Mei vakantie voor een jonge hond, 1 kat, 2 konijnen en 4 kippen.


Voor de meivakantie zijn wij ( jong gezin met 3 kleine kinderen) op zoek naar een hele lieve oppas voor onze clown van het huis: een boxer(teefje) van 1,5 jaar, (op foto staat ze ook als pup)een zeer lieve heilige birmaan kater van 8. Verder hebben wij buiten nog 2 konijnen en 4 kippen. Het gaat om de periode van 27 April t/m 13 Mei.

Wij wonen in het gezellige dorp Uithoorn dat aan de Amstel ligt, in een rustige wijk. Wij hebben een hoekhuis met een heerlijke grote zeer zonnige tuin rondom. Ondanks de vrije ligging zit er op steenworp afstand een prachtig net gerenoveerd winkelcentrum. Dus binnen 2 minuten lopen zijn vele faciliteiten bereikbaar. Wij wonen in een groene en waterrijke omgeving. 10 minuten lopen van een klein bos en 10  auto minuten rijden vanaf het natuurgebied Amsterdamsche Bos. En binnen 20 minuten van water zoals De Vinkeveense plassen. Ook de kust is met 30 minuten te bereiken. Kortom, lekker centraal!

Wij verwachten van onze oppas dat je/jullie heel veel knuffels en aandacht aan onze beesten benden geeft, dat is onze grootste prioriteit. Verder zal het tuin onderhoudt zich beperken tot de plantjes water geven en misschien 1 x het gras maaien wanneer het echt nodig is.

Denk jij dé oppas te zijn die wij ons huis en onze diertjes volledig kunnen toe vertrouwen ? Wij komen graag in contact om nader kennis te maken.

Groetjes van de familie Groot.

Verantwoordelijkheden

Zorg voor de beestjes


Periode vrijdag 27 april 2018 - zondag 13 mei 2018
Oppasdieren honden, katten, kippen
Diensten dieren verzorgen
Contactgegevens Word lid voor slechts €10,- per jaar, registreer nu!