Hond, kat en tuin liefhebber gezocht die op wil passen in vrijstaand huis in klein dorp in midden Limburg. (Voor dit jaar voorzien)

Laatst bijgewerkt: 21 maart 2024


Oppas gezocht voor een hond die erg angstig is waardoor het beter is wanneer zij in haar eigen omgeving kan blijven. Daarnaast ook een kat die graag geknuffeld wordt :-) Voorkeur voor een vrouw alleen of een rustig stel. Vrijstaand huis met grote tuin omringd door landerijen en natuur in het dorp Ohe en Laak nabij Echt waar alle voorzieningen zijn. Omdat de hond bij mannen angstiger is bij voorkeur een vrouw wanneer iemand alleen is, bij stellen gaat het wel goed. Je hebt een eigen gezellig ingerichte logeerkamer tot je beschikking. Bij voorkeur zou ik iemand vinden die het leuk vindt vaker op te passen. Mocht het jou of jullie leuk lijken om in een rustige en groene omgeving te verblijven in een fijn huis met voldoende mogelijkheden om te sporten, recreëren, ontspannen etc...neem dan gerust contact met mij op. Zelf ben ik een 39 jarige jonge vrouw, werkzaam als forensisch psycholoog in een kliniek en in mijn vrije tijd actief als triathleet en fervent bergsport liefhebber. Ik woon alleen, zonder kinderen en reis graag rond in mijn oude volkswagen bus waarbij de fiets en loopschoenen altijd mee gaan. Wie weet tot ziens! Voor dit jaar voorzien, geinteresseerden kunnen altijd reageren mochten zij op enig moment een keer willen oppassen.

Verantwoordelijkheden

Zorgen voor de kat en hond(portugese ras Rafiero do Alentejo), eten geven en wandelen. Het is een beetje een luie hond en mogelijk al op leeftijd dus urenlange wandelingen gaat niet. Max 1 uur (mits niet te heet buiten) is wel mogelijk. In de zomer is het fijn als de planten water krijgen in de tuin. Tuinieren mag en wordt gewaardeerd(vooral als het een langere periode betreft) maar is zeker geen verplichting.


A map is loading..

Wanneer
30 mei 2024 - 16 juni 2024
OppasdierenKatten Honden
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Ohé en Laak, Limburg, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen