Dieren/Tuinliefhebbers die in Zeeland op onze Leonberger en 3 Maine Coons (waarschijnlijk ook een nestje kittens) willen passen.

Laatst bijgewerkt: 25 juli 2021


Wij wonen op Schouwen Duiveland in Zeeland in een ruim vrijstaand huis met een grote, beschutte tuin (4500m2) voorzien van petfence. We hebben een lieve Leonberger genaamd Happy en 3 Maine Coons die af en toe een nestje hebben. We zoeken mensen die in de vakantieperiodes (1 a 2 weken) en af en toe een weekend op onze dieren en ons huis willen passen, want we gaan nu veel minder op pad dan we eigenlijk zouden willen. Al onze dieren houden van knuffelen. Happy is al wat ouder ( bijna 7) en kan geen hele lange wandelingen meer maken. Graag horen we van een enthousiaste dieren / natuurliefhebber. Wij hebben een oppas voor de vakantie gevonden. Graag zouden we in contact komen met mensen die soms af dagje op zouden willen passen, vooral omdat er soms kittens zijn die we niet graag de hele dag alleen laten. We bieden een prachtig plekje in de natuur.

Verantwoordelijkheden

De dieren blij en gezond houden, zichzelf ook! Het huis achterlaten zoals het is aangetroffen. Hoeft niet overdreven schoon, wel netjes!


Locatie

Kaart met locatie
Locatie markers zijn bij benadering

Wanneer Geen specifieke periode
Oppasdieren Honden Katten
Diensten Dieren verzorgen Tuin
Locatie Nieuwerkerk, Zeeland, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen