Urgent voor op Aruba! Voor ons klein hotel, zoeken we ZSM oppasser(s) voor onze dieren en gasten! Vanaf nu of 1 december 2018..

Laatst bijgewerkt: 3 november 2018


Beste mensen, Zin om naar Aruba te komen?! Wij (Nederlanders, woonachtig op Aruba), zijn op zoek naar een betrouwbare oppas voor onze 4 lieve honden en 5 katten. Tevens runnen we 27 jaar lang een kleinschalig hotel nabij het centrum van Oranjestad Aruba. Gelegen precies tussen de stranden, cruisehaven en down town in. Om de hoek is een supermarket, bakkertje, apotheek, boetiekjes en diverse restaurants. Het complex bevindt zich in een mooie exotische tuin vol palmbomen en bloeiden planten en er is een verkoelend zwembad. De gasten zijn van Internationale allure. Vooral steeds terugkomende Amerikanen en Canadezen, de Europeanen komen in december om te overwinteren. Het is hier prachtig vertoeven! Cultuur gecombineerd met stranden, zee, genoeg uitgaansmogelijkheden en het is er ALTJD MOOI WEER! We zouden we het fijn vinden als naast oppassen dier en tuin, ook de hotel activiteiten tijdens onze afwezigheid gewoon door kunnen gaan. Voorkeur gaat uit naar een sterke man/vrouw of een oppas stel/koppel dat handig is, ook Engels spreekt, in het bezit is van een rijbewijs, goed met mensen en dieren om kan en wil gaan en die van aanpakken houdt! Liefst niet rokers en oppasser(s) die er een gezonde levensstijl op nahoudt. U/Je/ jullie krijgen beschikking over een eigen auto en het gehele ressort met zwembad... Het verblijf is in het hotel zelf, in eigen accommodatie die van alle gemakken is voorzien. PC, WIFI, telefoon en goed mobiel bereik is aanwezig alsmede Nederlandse TV zenders en Nederlandstalige boeken tijdschriften etc. Oppasmaanden zijn NU per direct, of vanaf december in het jaar 2018. In 2019, maart/april rest in overleg. Bij voorkeur vanaf 4 weken. Graag nodigen we opassers uit voor een kennismakingsgesprek Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. De oppas periode start op 1 december 2018 as voor minimaal 4 weken en als het klikt voor langere periode(s). In 2019 graag voor periode maart april, of in overleg. Laat aub even weten als dit klinkt als een leuke oppasplek voor u/ jou/ jullie, en reageer snel. Vriendelijke groet en tot ziens op Aruba! Barbara

Verantwoordelijkheden

Aub reageer via deze site of via WhatsApp op +297 593 7661 Dieren: Honden 1x per dag uitlaten, katten en honden knuffelen, eten en drinken geven. Tuin: De voor en achtertuin 3x per week besproeien, planten water geven. Gasten: Indien er boeking zijn, gasten inchecken en uitchecken, soms ophalen en wegbrengen. Hotel: Personeel aanwezig, toch checken voor aankomst gasten, indien nodig lichte schoonmaakwerkzaamheden, karwijtjes of klusjes indien nodig. ***Indien wenselijk kan de oppasser(s) ook schoonmaken en klussen in overleg en tegen vergoeding. Accommodatie & Auto: Zelf voor eigen levensonderhoud voorzien, eigen huisje schoon houden. Auto gratis te gebruiken, benzinegeld voor dieren wordt betaald.


Locatie

Locatie markers zijn bij benadering en hebben een willekeurige afwijking

Wanneer
14 november 2018 - 31 december 2019
1 december 2018 - 29 april 2019
Oppasdieren Katten Honden
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch Gasten ontvangen
Locatie Oranjestad, , ArubaContact opnemen met dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen