Dierenliefhebbers die van 30-8-2019 t/m 15-9-2019 in ons huis vakantie wil vieren. Als tegenprestatie de verzorging van onze dieren.

Laatst bijgewerkt: 19 mei 2019


Hallo, Uiteraard dat er op het huis gepast wordt tijdens onze vakantie. Post uit de brievenbus en container aan de weg zetten. Het betreft hier de verzorging van 2 honden, bordercollies ,3 geiten voeren, schapen tellen,eitjes uithalen, kippen voeren en de parkietjes schoon water geven. Het voeren van de dieren is ongeveer 15 minuten werk. Ons huis is een bungalow, vrijstaand, gelijkvloers, aan de rand van het dorp Ospel (op loopafstand ,10 minuten, naar het centrum) in een agrarische omgeving. (in de buurt van Nationaal Park De Groote Peel) Achter ons ligt een varkensbedrijf waar we weinig hinder van ondervinden, onze buurman heeft een kippenbedrijf , ons weiland waar onze schapen lopen ligt wel nog tussen ons in. We hebben zelf wegens gezondheidsklachten geen huisdieren in het huis en we willen niet dat er binnen gerookt wordt. Het liefst hebben wij iemand in huis die zelf geen huisdier meeneemt maar wel weet hoe om te gaan met de dieren ,voornamelijk de honden. De persoon/personen hoeven echt niet de hele dag aan huis te blijven, de honden hebben plaats genoeg en kunnen niet weglopen. Maak gerust dagjes uit en geniet van de omgeving. Groetjes Helmie

Verantwoordelijkheden

Het is de bedoeling dat de oppassers in elk geval de dieren verzorgen, verder mogen ze alles gebruiken in huis. Het is wel de bedoeling dat er respectvol met onze spullen wordt omgegaan.


Locatie

Locatie markers zijn bij benadering

Wanneer
30 augustus 2019 - 16 september 2019
Oppasdieren Honden Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen
Locatie Ospel, Limburg, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen