Gezellige lieve zorgzame oppas voor onze aanhankelijke poezen en mooie domaine aan de voet van de Mont Ventoux Frankrijk

Laatst bijgewerkt: 9 april 2019


Sinds 2001 wonen wij in Zuid Frankrijk met onze huisdieren, nu alleen poezen. Vier ervan komen in huis, de andere 4 blijven liever in de bijkeuken of buiten. Voor een deel zijn ze komen aanlopen en nog schuw en bang. De lieverdjes vragen de nodige aandacht. Poes Pluis is diabeet en heeft 2 keer per dag zijn insuline-prikje nodig. Niet moeilijk en hij laat het prima toe, maar moet wel gedaan worden. Vandaar dat we opzoek zijn naar oppas met een warm zorgzaam hart voor poezen. Onze Provançaalse villa ligt op een domaine van 2 hectare, rustig landelijk gelegen vlakbij het dorp Bédoin aan de zuidvoet van de Mont Ventoux. In de mooie Vaucluse-Provence met zijn platanen, cypressen, olijfbomen, wijngaarden en bekende plaatsen als Avignon-Carpentras-Orange, ook wel de gouden driehoek genoemd. Aan huis hebben we ons werk, een kleine kapsalon les Petits Ciseaux en een gîte les Oiseaux Ciseaux.

Verantwoordelijkheden

Gezellige zorgzame aandacht voor onze poezen, huis en haard. Poes Pluis is diabeet en heeft 2 maal daags een insuline-prikje nodig. Laat hij prima toe.


Locatie

Locatie markers zijn bij benadering

Wanneer
3 april 2020 - 17 april 2020
Oppasdieren Katten
Diensten Dieren verzorgen
Locatie Bédoin, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FrankrijkReageren op dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen