Lieve en ervaren oppas(sen) voor onze honden, katten en aquarium, voor een aantal (lange) weekenden in 2021 en vier weken in mei 2022

Laatst bijgewerkt: 22 maart 2021


Oppassen op één van de mooiste plekken van Nederland, in nostalgisch boswachtershuisje op de Veluwe, midden in natuurgebied. Geen buren, wel veel wild rondom het huis en veel bijzondere vogels (observatie hut aanwezig). Een herder en zes ex-straathondjes uit Roemenië vormen onze onweerstaanbaar lieve en vrolijke roedel. Vier katten, waarvan er eentje uitsluitend in cattery leeft en de andere drie in huis én de cattery. Vissen zitten uiteraard in het aquarium (alleen voeren). Het huis is uiteraard niet nieuw, behalve de nieuw gebouwde keuken, maar alles is aanwezig. Er is een heerlijke ruime slaapkamer met prima bed aanwezig speciaal voor onze oppassen. Ik moet voor mijn werk (prof fotograaf) af en toe weg om een groep te leiden. Mijn echtgenoot is daarbij graag aanwezig. Dus zijn er af en toe weekenden waarop het fijn is als er een oppas bij onze dieren kan verblijven. Wij zoeken dus met regelmaat een ervaren oppas(gezin) die graag in de echte natuur wil verblijven, met veel liefde voor katten en honden, geen bezwaar om vissen te voeren. Het is heel goed denkbaar dat er meer dan één oppasgezin af en toe kan oppassen. Het zou mooi zijn als we regelmatiger een beroep kunnen doen op de oppas voor een (lang) weekend. Het gaat om een weekend in juli, augustus, september, oktober en november 2021. Een bekende oppas is fijn voor de oppas maar ook voor de dieren. Ook is er in mei 2022 een langere periode (ca 4 weken) dat ik weg moet en dat we dus een oppas nodig hebben. Door de achtergrond van een aantal van onze dieren is een verblijf met kinderen en/of eigen dieren niet wat wij graag willen. Daarnaast is het door de ligging van ons plekje, absoluut een must om over een auto te beschikken. Of in elk geval een auto te kunnen/mogen besturen om in noodgeval een dier naar de dierenarts te kunnen vervoeren (in onze auto). Misschien tot snel!

Verantwoordelijkheden

Verzorging van de honden en katten en aandacht geven staat op de eerste plaats. Voeren van de vissen in het aquarium. Telefoon aannemen etc. Uitlaten gebeurd op eigen terrein. Onze dieren kunnen desgewenst max. 3 tot 4 uur alleen blijven. Planten binnen water geven, indien nodig buiten ook. Er is wifi aanwezig.


Locatie

Kaart met locatie
Locatie markers zijn bij benadering

Wanneer Geen specifieke periode
Oppasdieren Katten Honden Vissen
Diensten Dieren verzorgen Tuin
Locatie Hulshorst, Gelderland, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen